Waar zal ik eens beginnen. Inmiddels ben ik 34 jaar en wat is er het afgelopen jaar een hoop gebeurd in mijn leven. Ik ben gaan bloggen, mijn ex en ik hebben besloten om een punt te zetten achter onze relatie die 7 jaar heeft geduurd en ik ben een opleiding gaan volgen als coach. Binnenkort heb ik leuk nieuws daaromtrent maar dat horen jullie nog!

 

 Waar het op neerkomt is dat ik de switch heb gemaakt tussen het leven in mijn hoofd naar het zoveel mogelijk volgen van mijn gevoel. Het is natuurlijk niet mogelijk alleen maar je gevoel te volgen, maar als je dit maar zoveel mogelijk doet zit je volgens mij goed. Voor mij is het leven in mijn hoofd in ieder geval totaal geen optie meer, want: maakt mij niet gelukkig!

 

 Zeker voor de over denkers onder ons, je hoofd is er enorm goed in je helemaal uit te putten en maar te blijven malen. Vandaar dat ik ongeveer een halfjaar geleden mijn heil heb gezocht in het mediteren. Ik bleek er gevoel voor te hebben want binnen no time was ik helemaal terug in mijn gevoelswereld. En daar ben ik nogal wat tegengekomen, hoe ik het leven nou eigenlijk voor me zie.

 

En in mijn geval blijkt dit eigenlijk totaal geen traditioneel plaatje te zijn, het huisje boompje beestje verhaal. Maar wel zoveel mogelijk met de dag leven, kunnen gaan en staan waar ik wil en zoveel mogelijk vrijheid voor mezelf terug krijgen! Nou lukt dit met een zoon van vier natuurlijk niet altijd helemaal, maar mijn streven is in ieder geval zoveel mogelijk!

 

Nou dit was het zo ongeveer! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blogs te lezen.

 

In ieder geval heel veel liefs.