· 

Het roer omgooien

 

Kantoorwerk

 

Twee jaar geleden heb ik het roer helemaal omgegooid omdat mijn burn-out me daartoe dwong. Tijdens en na mijn opleiding facility management heb ik allerlei banen op kantoor gehad. Bij Siemens, het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Veiligheid & Justitie en als laatste op het hoofdkantoor van Shell in Den Haag. Voldoening kon ik er nooit uithalen en ik vroeg me altijd af waarom. Was ik nou zo’n niet ambitieus persoon?  Maar ik krijg alleen voldoening van zaken die er in mijn ogen echt toe doen, die echt een wezenlijk verschil maken in het leven van iemand. Iemand inspireren, motiveren en ergens toe bewegen. In de jaren dat ik met Michael samen ben heb ik hem enorm zien groeien en dat vind ik echt het mooiste dat er is.

 

 

In de tussentijd

 

In de tijd dat ik bij Shell werkte kreeg ik dus mijn burn-out. Dit dwong mij na te denken over wat ik nu echt wil. Dit heeft dus twee jaar geduurd. In de tussentijd heb ik bij The Body Shop en Name It gewerkt in het Stadshart in Zoetermeer. Dit waren leuke banen en ik ging er altijd met plezier heen, maar voldoening haalde ik er ook niet echt uit.

 

Coach

 

Inmiddels is het augustus en ben ik er voor mijzelf achter wat ik heel erg graag wil doen. Althans dat wist ik al even maar het begint zo langzamerhand vorm te krijgen. Wat ik het liefste wil is kinderen begeleiden en helpen bij hun zoektocht naar zichzelf en wat zij de wereld te bieden hebben. Verder ga ik een training doen in het leren mediteren en mindfulness geven aan tieners.

 

Ik hou jullie op de hoogte :-)

 

Veel liefs