· 

Opleiding kindercoach

Sterker in je schoenen

 

Het helpen van een kind door hem of haar zekerder te maken van zichzelf lijkt me het mooiste dat er is. Ik denk dat ik kinderen die veel onrust hebben heel goed kan helpen, omdat ik nog precies weet hoe dat voelt. En wat mij ontzettend helpt om rustiger te worden. Dit is ook de reden dat ik me wil gaan specialiseren in mindfulness en mediteren. Ik ben ervan overtuigd dat kinderen hier heel veel aan kunnen hebben. Door naar binnen te keren kunnen ze zichzelf leren kennen en zullen ze hierdoor ook sterker in hun schoenen staan. En zal dit resulteren in meer geluk en minder onrust. 

 

Begeleiding

 

Het heeft weinig zin om terug te blikken, maar had ik vroeger maar zulk soort begeleiding gehad. Het is (buiten mijn burn out om) nooit heel slecht met me gegaan. Maar echt helemaal lekker in mijn vel zat ik ook nooit, omdat ik niet goed wist hoe ik met die onrust om moest gaan. 

 

Nu is het met mij dan helemaal goed gekomen en kan ik een ander gaan helpen. Dat ik het zelf heb ervaren, daar ligt mijn kracht. Ik ben ervan overtuigd dat ik met mijn inlevingsvermogen en achtergrond kinderen echt kan gaan helpen. 

 

Veel liefs